Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ciciler'den ilk mesaj gazetemize

Ciciler

AK Parti Erdek Kadın Kolları Başkanlığı'na aday olacağını belirten Avukat ve Turizmci Pakize Ciciler ilk mesajını Yeni Erdek Gazetesine verdi.

AK Parti Erdek Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olacağını belirten Avukat ve Turizmci Pakize Ciciler ilk mesajını Yeni Erdek Gazetesine verdi.
AK Parti Erdek Kadın Kollarının hedefleri hakkında bilgi veren Ciciler, Erdek’te öncelikle tüm bölgemizi kapsayan kadınların bilinçlenmesi konusunda çalışmalar yürüteceklerine vurgu yaptı.
Ciciler, “Kırsaldaki kadınlarımızı daha da bilinçlendirme faaliyetlerine öncelik vereceğiz. AK Parti’ye katabilecekleri, bizim onlara katacaklarımız noktasında yoğun bir faaliyet içinde olacağız. İnsanlarımızı ve öncelikle kadınlarımızı hakları hakkında bilinçlendirmeyi esas alacağız” diye konuştu. 

Ciciler: “Tüm bölgemizi kapsayacak yönetim oluşturulacak”
Erdek Merkez yanı sıra ilçeye bağlı tüm bölgelerde teşkilatlandırma çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını belirten Ciciler, partisinin son kongresinde yaşanan güzelliklerin kendilerine pozitif yansıdığını belirtip, 2015 yılı Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde kadın kolları olarak önemli katkılarda bulunacaklarını ifade etti.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı ile istişareler yaparak kadın kolları yönetimlerini oluşturacaklarını kaydeden Ciciler, “Partimize, kadın kollarımıza taze kan katacağız. Çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecek. Öncesinde şahsımı AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanlığı adaylığına layık gören genel merkezime, il teşkilatıma ve ilçe teşkilatıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Ciciler, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Görevimiz hak için, haklı olmak için, haklının yanında olabilmek için. Önceliğimiz Erdek Merkez, Kapıdağ Yarımadası ile Paşaliman Adasında yaşayan kadınlarımız olacaktır. Yerleşim yeri farkı gözetmeksizin herkes için hak diyoruz bizler hak için buradayız, görev başındayız.”



reha uluçay
19.01.2015 18:55:36
Pakize hanım modern bir bayana benziyor resimlerden. Fotoğrak çektirdikleri yerde kadınlarımızı insan yerine koyan Atamızın bir resmi olsa idi daha yakışırdı diye düşünüyorum.

  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı